StormMain Icon1 100x100pxDoor welke uitgangspunten laten we ons leiden? Door welke waarden worden we geïnspireerd? Voor de ontwikkeling van RoermondStormt hanteren we 6 criteria die samen een gemeenschappelijk kader vormen: het creëren van een cultuur van innovatie en betrokkenheid.

StormMain Icon2 100x100px1. Positivisme
We waarderen het positieve en gaan actief op zoek naar ieders kracht en geloven in mooie en goede dingen. We benadrukken de unieke elementen van de stad.
We beseffen dat de Roermondenaar een bijzondere filosofie en levensstijl heeft. Dit is ons uitgangspunt om samen een mooi feest te bouwen.

StormMain Icon3 100x100px2. Co-creatie
Met onze eigen ideeën kunnen we iets moois neerzetten, maar pas als we die combineren met ideeën van anderen wordt het geweldig. We laten mensen zelf creëren, zodat ze RoermondStormt ondersteunen en in hun hart sluiten.
Het parcours is de bloedbaan van RoermondStormt en blijft stromen als anderen er nieuwe elementen aan toevoegen. De bestormers zijn het hart, RoermondStormt faciliteert de bloedbaan en onze partners zorgen dat het bloed blijft stromen.

StormMain Icon2 100x100px3. Veranderingsgezind
Veranderingen tot stand brengen, die waardevol en duurzaam zijn. Het begint bij kleine stapjes, die een ander perspectief tonen.
Door deel te nemen als team wordt vriendschap en kameraadschap voelbaar. Door je eigen angsten bij het bestormen van hindernissen te overwinnen ontstaat een euforisch gevoel en groeit je zelfvertrouwen.

StormMain Icon3 100x100px4. Verbeeldingskracht
We gebruiken verbeeldingskracht om creativiteit te mobiliseren. In denken en handelen. Bij de hindernissen en activiteiten willen we alle zintuigen prikkelen.
We stimuleren en motiveren het ongebruikelijke waardoor bestormers, bezoekers, partners en artiesten samen komen in een vorm van totaal theater. Traditionele grenzen vervagen en er ontstaat één grote smeltkroes van energie.

StormMain Icon2 100x100px5. Waarden gebaseerd
Onze waarden: overwin jezelf, kameraadschap en vriendschap, hoe gekker hoe beter, RoermondStormt is van ons allemaal en we doen het samen met plezier en lol maken we tijdens RoermondStormt tastbaar en dragen we actief uit.

StormMain Icon3 100x100px6. Belevingsvol
Nieuwe ervaringen leiden tot betrokkenheid en geven een betekenis aan ieders leven. Samen onvergetelijke momenten creëren, die mensen voor lange tijd bij zich dragen.
Sensatie ervaren door middel van modder, glijden, roetsjen, water, klauteren en de controle over je lichaam verliezen in een constant veranderende omgeving.

Grrrr zwart 230x60px
De slogan Grrrr..., vat de identiteit van RoermondStormt in één woord samen: het aanvallen van uitdagingen die je grenzen verleggen, een positief levensgevoel en een uiting van energie: Grrrr...

JU Sponsors

clevers.png
citymanagement.png
mi68.png
twelveoclock.png
ocean.png
cox-co.jpg
rijmar.png
VAN-HOUTUM.jpg
rabobank.jpg
praxis-tuincentrum.jpg
VenloTech.png
abn-amro.png
ABS-PB.png
Crowe Horwath Foederer.png
Eci powered by Kien.png
kernarchitecten.png
venlona.png
wml.png
DSV.jpg
MarcSchattefor.png
Mokrupak.png
ducot.jpg
PSW.jpg
Oranjerie.png
provincie limburg.jpg
GemeenteRoermond.png
huis-tuin-boulevard.png