160925 RoermondStormt IMG 9862 kopieDe tweede editie van Hindernissen Stormloop RoermondStormt vindt plaats op zondag 24 september 2017. Als het aan de organisatie ligt wordt het parcours uitgebreid met meer hindernissen. De inschrijving is vanaf nu geopend. De komende periode zal samen met de vergunningverlener en overige betrokken partijen het parcours worden afgestemd.

Bij de eerste editie werden naast hindernissen ook enkele gebouwen bestormd: ECI Cultuurfabriek en TheaterHotel de Oranjerie. Als het aan de organisatie ligt wordt RoermondStormt uitgebreid: “Er was veel enthousiasme bij bestormers over de waterhindernissen, maar men vroeg ook om meer hindernissen. Daar gaan we mee aan de slag. Het parcours wordt verder uitgebreid,” aldus organisator Jeroen Kouwenberg.

Bestormers kunnen op 24 september deelnemen aan ScholierenStorm voor 6 t/m 13 jaar. Hierbij wordt een gedeelte van het RoermondStormt parcours en hindernissen gevolgd. Voor hun zijn eigen, specifieke hindernissen gemaakt. 14 en 15 jarigen volgen het RoermondStormt parcours van 7,2 km. Vanaf 16 jaar en ouder is er de keuze uit een 7,2 – 11 of 22 km parcours. De eerste editie van RoermondStormt was met meer dan 1.650 bestormers een succes. Ook trok het evenement veel bezoekers.

JU Sponsors

Crowe Horwath Foederer.png
cox-co.jpg
citymanagement.png
Mokrupak.png
VenloTech.png
venlona.png
huis-tuin-boulevard.png
mi68.png
wml.png
clevers.png
praxis-tuincentrum.jpg
rijmar.png
VAN-HOUTUM.jpg
Oranjerie.png
kernarchitecten.png
ABS-PB.png
PSW.jpg
DSV.jpg
provincie limburg.jpg
GemeenteRoermond.png
ocean.png
abn-amro.png
ducot.jpg
Eci powered by Kien.png
rabobank.jpg
twelveoclock.png
MarcSchattefor.png