081 JRoermond City 20150805De organisatie van RoermondStormt heeft maandag 11 september bekend gemaakt dat de tweede editie van het evenement, die zou plaatsvinden op zondag 24 september 2017 is afgelast. Er hebben zich te weinig deelnemers ingeschreven.

RoermondStormt 0014 Theo Smeets WebTijdens de tweede editie van RoermondStormt op 24 september 2017 kunnen bestormers geld inzamelen voor het Ushersyndroom, een progressieve ziekte die het zicht- en hoorvermogen van mensen aantast.

ConcordiaStormt Main diaVrijdag 28 april 2017 organiseerde RoermondStormt samen met hockeyclub Concordia voor de eerste keer ConcordiaStormt! Ruim 200 bestormers in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar volden het parcours. Ze kregen diverse hindernissen en spellen voor hun kiezen. Onder andere via vlotten het water oversteken, wringen door tonnen, klauteren over een stellage en tijgeren onder netten.

StormMain Icon1 100x100pxDoor welke uitgangspunten laten we ons leiden? Door welke waarden worden we geïnspireerd? Voor de ontwikkeling van RoermondStormt hanteren we 6 criteria die samen een gemeenschappelijk kader vormen: het creëren van een cultuur van innovatie en betrokkenheid.

160925 RoermondStormt IMG 9862 kopieDe tweede editie van Hindernissen Stormloop RoermondStormt vindt plaats op zondag 24 september 2017. Als het aan de organisatie ligt wordt het parcours uitgebreid met meer hindernissen. De inschrijving is vanaf nu geopend. De komende periode zal samen met de vergunningverlener en overige betrokken partijen het parcours worden afgestemd.

JU Sponsors

Oranjerie.png
DSV.jpg
MarcSchattefor.png
venlona.png
GemeenteRoermond.png
Eci powered by Kien.png
ocean.png
twelveoclock.png
cox-co.jpg
Mokrupak.png
citymanagement.png
kernarchitecten.png
ducot.jpg
huis-tuin-boulevard.png
Crowe Horwath Foederer.png
VenloTech.png
VAN-HOUTUM.jpg
mi68.png
provincie limburg.jpg
rabobank.jpg
PSW.jpg
clevers.png
wml.png
praxis-tuincentrum.jpg
abn-amro.png
ABS-PB.png
rijmar.png