ConcordiaStormt Main diaVrijdag 28 april 2017 organiseert RoermondStormt samen met hockeyclub Concordia voor de eerste keer ConcordiaStormt! ConcordiaStormt zal plaatsvinden tijdens de jaarlijkse hockeydagen op het terrein van hockeyclub Concordia. Iedereen in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar kan deelnemen. Kinderen vinden het heerlijk om te ravotten en vies te worden, daarom is er moddergarantie! In een team volg je een parcours waarbij je verschillende hindernissen en spellen tegenkomt.

Voor wie?
Deelnemers van 8 t/m 16 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van Concordia, iedereen mag zich aanmelden. Je kunt alleen deelnemen in teamverband. Een team bestaat uit 6-12 deelnemers. Als je je met minder dan 6 deelnemers inschrijft, dan maken wij het team compleet voor je!

2017 kaart 2.0 gemeente page0Waar?
Op en rondom het terrein van Hockeyclub Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1, Roermond.

Wanneer
?
Vrijdag 28 april 2017 van 13.00 tot 16.00 uur. Aanwezig zijn vanaf 12.30 uur.

Inschrijven
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Veiligheid
ConcordiaStormt staat onder verantwoordelijkheid van RoermondStormt en wij zorgen ervoor dat alle hindernissen veilig zijn. Bij de hindernissen is toezicht en voor EHBO wordt gezorgd.

Omkleden en douchen
Omkleden en douchen kan in de kleedkamers van Concordia. Neem zelf eventueel schone kleren mee, een nat washandje en een handdoek.

Meer informatie:
Concordia – Marjolijn Olsthoorn – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 06 81 93 26 76
RoermondStormt – Dennis Meens – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 06 28 21 35 77

JU Sponsors

MarcSchattefor.png
huis-tuin-boulevard.png
wml.png
ocean.png
clevers.png
rabobank.jpg
cox-co.jpg
rijmar.png
praxis-tuincentrum.jpg
VAN-HOUTUM.jpg
Eci powered by Kien.png
kernarchitecten.png
VenloTech.png
Oranjerie.png
provincie limburg.jpg
PSW.jpg
abn-amro.png
citymanagement.png
DSV.jpg
Mokrupak.png
venlona.png
ducot.jpg
ABS-PB.png
twelveoclock.png
GemeenteRoermond.png
Crowe Horwath Foederer.png
mi68.png